fbpx

Camp Thailand aanbiedingen

Camp Thailand biedt een reeks aan kortingen voor deelnemers die een reis naar Azië plannen. Bekijk onze aanbiedingen, reis veilig en bespaar geld.

Tour Combo Offer 🎁

Combineer onze Bangkok en Cambodja Tour en betaal slechts 400 euro voor beide!

Deze aanbieding is alleen geldig voor bestaande klanten op Camp Olifant.

Kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. Bel ons op +44161222 3780 om te profiteren van deze ongelooflijke aanbieding!

Double Up Discount 🎁

Meld je aan met een vriend, betaal beide jouw aanbetaling en krijg 50 euro korting op jouw eindsaldo-betalingen voor onze 21-daagse programma’s!

Voor onze kortere programma’s, zullen we 25 euro korting geven per persoon!

Stuur ons een e-mail met beide jullie namen zodra je de bovenstaande stappen hebt voltooid.

Deze aanbieding vervalt op 31 december 2020 om 23:59 uur.

Camp Combo Offer 🎁

Combineer twee van onze Camp-merken (bijv.Camp Thailand, Camp Castaway Philippines, Camp Vietnam, Camp Maldives, Camp Cambodia of zelfs het geweldige Camp Bali) en bespaar 100 euro.

Dit aanbod staat open voor nieuwe en bestaande klanten. Kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen. Dit is alleen voor onze 21-daagse programma’s. Voor al onze kortere reizen ontvang je 75 euro voor een programma van 21 dagen en een korter programma. Voor twee kortere programma’s ontvangt je 50 euro korting. Bel ons op +441612223780 om van deze ongelooflijke aanbieding te profiteren!

Als je buiten kantoortijden van deze deal wilt profiteren, meld je dan aan. Betaal de aanbetaling voor beide kampen en stuur ons een e-mail op info@summercampthailand.com waarin je deze aanbieding citeert en we zullen je € 100, – retouren zodra het volledige saldo is overgemaakt!

Klinkt goed toch? 

bg-illustration